Inschrijfformulier

Lid worden

Wil je lid worden van de Speel-o-theek vul dan dit inschrijfformulier in. Het formulier kan je hieronder downloaden en uitprinten of tijdens onze openingstijden afhalen in de Speel-o-theek. Vul ons formulier volledig in en lever het ondertekend in bij de Speel-o-theek.

Praktische informatie:

  • Het speelgoed wordt alleen uitgeleend aan leden van de Speel-o-theek.

  • Bij aanvang van het lidmaatschap vul je een inschrijfformulier in en moet je een geldig legitimatiebewijs te tonen.

  • Het lidmaatschap bedraagt € 49,20 per gezin per jaar. Onze doelgroepleners mogen 6 stuks speelgoed lenen voor een periode van 3 weken. De andere leners mogen 4 stuks speelgoed lenen ook voor een periode van 3 weken. Verlengen mag eenmaal voor 3 weken. Bij het niet tijdig terugbrengen wordt een boete in rekening gebracht.

  • Het lidmaatschap voor groepsleners bedraagt € 98,40 per jaar. Denk hierbij bv. aan instellingen voor aangepast onderwijs, reguliere basisscholen en medische of paramedische praktijken. Groepsleners mogen 12 stuks speelgoed lenen voor de duur van 6 weken. Verlengen mag eenmaal voor 3 weken. De boeteregeling is gelijk aan die van de gezinslener.

  • Een strippenkaart voor het lenen van 2 maal 2 stuks speelgoed is verkrijgbaar in de Speel-o-theek en kost € 5,00. Deze wordt contant of met pinnen afgerekend. Meer informatie over het lidmaatschap vind je in ons reglement, dat je hier kunt raadplegen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@soteemland.nl.

Inschrijfformulier Speel-o-theek Eemland