Sponsoren

Waarom sponsors belangrijk zijn

Spelen is leren. Spelen is niet alleen belangrijk voor de broodnodige ontspanning, maar vooral voor het aanleren van nieuwe vaardigheden en inzichten. Spelen is dus voor iedereen, en zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom zijn er speelotheken, zodat iedereen toegang kan krijgen, ongeacht beurs of beperking.

Het blijkt vooral een uitdaging te zijn om de Speel-o-theek betaalbaar toegankelijk te houden. Ondanks de inzet van enthousiaste vrijwilligers blijven er alsnog flinke kosten over. En die kunnen niet allemaal worden gedekt uit een betaalbare contributie. Daarom wil de Speel-o-theek Eemland graag in zee gaan met sponsors. Partijen die net als wij het belang inzien van spelen, en het belang begrijpen dat ook betaalbaar te kunnen houden. En daar hun bijdrage aan willen leveren. Maar ook onderkennen dat het interessant kan zijn om te worden geassocieerd met zo’n goede zaak.

Ben je geïnteresseerd in sponsoring van Speel-o-theek Eemland, of heb je daar vragen over, neem dan contact op met Tim Wisselo, via penningmeester@soteemland.nl