Abonnement soorten

Doelgroep-
lidmaatschap.

6 stuks speelgoed
per 3 weken.

€4,10 p.m.

Gezins-
lidmaatschap.

4 stuks speelgoed
per 3 weken.

€4,10 p.m.

Groeps-
lidmaatschap.

12 stuks speelgoed
per 6 weken.

€8,20 p.m.

Vrijwilligers-
lidmaatschap.

4 stuks speelgoed
per 3 weken.

€0,- p.m.

Praktische informatie:

  • Het lidmaatschap bedraagt € 49,20 per gezin per jaar. Onze doelgroepleners mogen 6 stuks speelgoed lenen voor een periode van 3 weken. De andere leners mogen 4 stuks speelgoed lenen ook voor een periode van 3 weken. Daarna mag er 1 periode gratis verlengd worden. Bij het niet tijdig terugbrengen wordt een boete in rekening gebracht.

  • Het lidmaatschap voor groepsleners bedraagt € 98,40 per jaar. Denk hierbij bv. aan instellingen voor aangepast onderwijs, reguliere basisscholen en medische of paramedische praktijken. Groepsleners mogen 10 stuks speelgoed lenen voor de duur van 6 weken. Verlengen mag eenmaal voor 3 weken. De boeteregeling is gelijk aan die van de gezinslener.

  • Een strippenkaart voor het lenen van 2 maal 2 stuks speelgoed is verkrijgbaar in de Speel-o-theek en kost € 5,00. Deze wordt contant of met pin afgerekend. Meer informatie over het lidmaatschap vind je in ons reglement. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@soteemland.nl.

  • Uiteraard is het mogelijk tussentijds lid te worden en betaal je alleen de resterende maanden van het jaar.